LivLight Sollinge Windlicht

LivLight Sollinge Windlicht
€ 64,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Het Windlicht Sollinge is een leuke woonaccessoire van het meubelmerk LivLight in de vorm van een huis. Dit huisje is gemaakt van glas, heeft bronskleurige metalen ribben en een houten plateau aan de onderkant.

Het windlicht is 17 cm. breed, 30 cm. lang en 32 cm. hoog. Het dak kun je openklappen, zodat je achter het glas bijvoorbeeld plantjes, waxinelichtjes of beeldjes kunt zetten. Wat je er ook inzet, dit windlicht zorgt zonder meer voor extra sfeer, zowel binnen als buiten!

Bruto gewicht2 kg.
KleurBrons
Garantie2 jaar garantie
MateriaalGlas, Metaal
VerrijdbaarNee
Breedte30 cm.
Diepte17 cm.
Hoogte33 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten