LivLight Solka Windlicht

LivLight Solka Windlicht
€ 229,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Dit Windlicht Solka van het meubelmerk LivLight is kandelaar en windlicht in één. De zilverkleurige kandelaar van maar liefst 94 cm. hoog is aan de bovenkant voorzien van een glazen kap. In het glaswerk bevindt zich het plateau voor een bolvormige kaars of waxinelichtje. Een kunstige woonaccessoire voor een hoog raam of grote spiegel, maar ook prachtig gewoon op de vloer. Een opvallend en sfeervol windlicht dat zonder meer een plekje verdient in jouw huis!

Bruto gewicht8.3 kg.
KleurZilver
Garantie2 jaar garantie
MateriaalGlas, Nikkel
VerrijdbaarNee
Breedte13 cm.
Diepte21 cm.
Hoogte94 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!