LivLight Slaghout Kapstok

LivLight Slaghout Kapstok
€ 119,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een leuke woonaccessoire met een knipoog is deze Kapstok Slaghout van het meubelmerk LivLight. Deze grappige kapstok is uitgevoerd als slaghout. Een opvallende houten wanddecoratie met een lengte maar liefst een meter. Aan beide kanten van de drie aluminium haakjes is ruimte voor tassen, sjaals, jassen, hoeden en wat je er nog meer aan wilt hangen. Leuk in de gang of op een stoere kinderkamer. Kortom, een wandkapstok met een leuke twist die ook nog eens erg praktisch is.

Bruto gewicht12 kg.
KleurZilver
Garantie2 jaar garantie
MateriaalHout
VerrijdbaarNee
Breedte100 cm.
Diepte20 cm.
Hoogte20 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!