LivLight Shesam Etagère Small

LivLight Shesam Etagère Small
€ 17,50

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Alleen maar meubels in huis is wel wat saai, toch? Voor extra sfeer komen de woonaccessoires om de hoek kijken. Bijvoorbeeld deze prachtige Etagère Shesam Small uit de collectie van het meubelmerk LivLight. De etagère combineert shesam hout voor het ronde plateau met ruw aluminium voor de stevige voet. Met een hoogte van 15 cm. een leuk item om bijvoorbeeld als chic kaarsenplateau te gebruiken of om een vaas met bloemen extra te laten opvallen. Een stijlvolle etagère die je nooit opbergt! 

Bruto gewicht0.8 kg.
KleurZilver
MateriaalRuw Aluminium, Hout
VerrijdbaarNee
Breedte13.5 cm.
Diepte13.5 cm.
Hoogte15 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!