LivLight Shesam Etagère Medium

LivLight Shesam Etagère Medium
€ 24,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Het meubelmerk LivLight presenteert met trots deze bijzondere Etagère Shesam Medium. Een mooie woonaccessoire met een plateau van duurzaam shesam hout en een stevige aluminium voet. De etagère is 15 cm. hoog en heeft een diameter van 19 cm. Erg leuk als origineel kaarsenplateau of zet er in december een sfeervol kerststuk op. En zelfgebakken cup cakes of een klein taartje presenteer je zo wel op een heel originele manier. Een ware traktatie voor het oog deze etagère!

Bruto gewicht2 kg.
KleurZilver
MateriaalRuw Aluminium, Hout
VerrijdbaarNee
Breedte19 cm.
Diepte19 cm.
Hoogte15 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!