LivLight Shesam Etagère Large

LivLight Shesam Etagère Large
€ 47,50

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Ben jij een begenadigd taartenbakker en wil je dat jouw taart er nog lekkerder uit ziet? Dat kan eenvoudig door jouw baksel op de fraaie Etagère Shesam Large van het meubelmerk LivLight te zetten. Deze beeldige woonaccessoire heeft een shesam houten plateau van 32 cm. in doorsnee dat rust op een ruw afgewerkte aluminium voet. Oven stuk? Deze 16 cm. hoge etagère is ook een beauty met een aantal kaarsen, theelichten of een leuk kerststuk er op. Een topper van een etagère!

Bruto gewicht4.5 kg.
KleurZilver
MateriaalRuw Aluminium, Hout
VerrijdbaarNee
Breedte32 cm.
Diepte32 cm.
Hoogte16 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!