LivLight Shehi Schaal Small

LivLight Shehi Schaal Small
€ 69,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De Schaal Shehi Small is een bijzondere woonaccessoire waarvoor hout en metaal op een fraaie manier gecombineerd zijn. De 18 cm. hoge schaal van het meubelmerk LivLight bestaat uit een ronde houten kom met een diameter van 38 cm. Het hout heeft een warme naturel bruine kleur en de houtnerven zijn mooi zichtbaar. De kom staat op een sierlijk vormgegeven voet met ruw nikkel afwerking. Fraai om zo neer te zetten of gevuld met bijvoorbeeld fruit, kaarsen of andere decoratieve items. Een blikvanger met chique uitstraling!

 

 

Bruto gewicht1.0 kg.
KleurNaturel
Garantie2 jaar garantie
MateriaalHout met metalen poo
VerrijdbaarNee
Breedte38 cm.
Diepte38 cm.
Hoogte18 cm.
GemonteerdJa

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!