LivLight Shehi Schaal Large

LivLight Shehi Schaal Large
€ 119,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De Schaal Shehi Large is een woonaccessoire waar je mee voor de dag kunt komen. Dit ontwerp van het meubelmerk LivLight combineert hout en metaal op een bijzonder fraaie manier. De bovenzijde van de schaal is gemaakt van hout met een warme bruine kleur.

De voet is van zilverkleurig metaal en ruw afgewerkt. Deze woonaccessoire van 49 cm. in doorsnee en met een hoogte van 22 cm. kun je bijvoorbeeld gebruiken als chique fruitschaal of luxe kaarsenplateau. Een topper!

Bruto gewicht3 kg.
KleurNikkel
Garantie2 jaar garantie
MateriaalShehi hout, Ruw Nikkel
VerrijdbaarNee
Breedte49 cm.
Diepte49 cm.
Hoogte22 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten