LivLight Shadow Sierkussen

LivLight Shadow Sierkussen
€ 49,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een chic kussentje hier, een nog chiquer kussentje daar. Maak jouw meubels gezelliger en vergoot het zitcomfort met dit chique Sierkussen Shadow. Verkrijgbaar in verschillende kleuren die leuk met elkaar te combineren zijn.

Een prachtig ontwerp uit de collectie woonaccessoires van het meubelmerk LivLight. Uitstekend te gebruiken als steuntje in de rug als je een goed boek leest of geniet van een blockbuster op het grote scherm. Een bijzonder en opvallend sierkussen dat jouw interieur extra glans geeft.

Bruto gewicht1 kg.
KleurGoud
Garantie1 jaar garantie
MateriaalTextiel
VerrijdbaarNee
Breedte50 cm.
Diepte50 cm.
Hoogte5 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten