LivLight Senang Kandelaar Large

LivLight Senang Kandelaar Large
€ 42,50

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Winter, lente, zomer of herfst, deze Kandelaar Senang Large is een prachtige decoratie voor elk seizoen. Op het plateau plaats je een stompkaars in jouw lievelingskleur. Een fraaie woonaccessoire om in enkel- of tweevoud voor een groot raam of spiegel neer te zetten. En in de koude maanden steek je de kaarsen aan voor extra warmte en gezelligheid. De bovenkant van de 47 cm. hoge kaarsenhouder is van glas en de onderzijde van wit keramiek. Absoluut een kandelaar met flair van het meubelmerk LivLight!

Bruto gewicht7.5 kg.
KleurWit
Garantie2 jaar garantie
MateriaalFijn keramiek
VerrijdbaarNee
Breedte15.5 cm.
Diepte15.5 cm.
Hoogte47 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!