Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

LivLight Selma Sierkussen Aqua

LivLight Selma Sierkussen Aqua
€ 32,50

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Het Sierkussen Selma Aqua presteert het om zowel warmte als frisheid uit te stralen. In de winter brengt deze woonaccessoire warmte dankzij de gebreide hoes, waarvoor een fantasie patent steek is gebruikt. En in de zomer zorgt de mooie blauwe aqua kleur voor een frisse noot in jouw interieur. Het sierkussen van het meubelmerk LivLight is vierkant en 50 bij 50 cm. groot. Een heerlijk kussen om jouw stijlvolle interieur nog meer uitstraling te geven

Bruto gewicht1 kg.
KleurAqua
MateriaalKatoen
VerrijdbaarNee
Breedte50 cm.
Diepte50 cm.
Hoogte3 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!