LivLight Scott Windlicht

LivLight Scott Windlicht
€ 27,50

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Lekker onderuitgezakt op je loungebank, het geluid van krekels en het sfeervolle Windlicht Scott op tafel. Veel knusser wordt je avond niet. Dit windlicht uit de collectie van het meubelmerk LivLight is gemaakt van gerookt glas en in totaal 15 cm. hoog. Een speels accent is het dikke touw dat dienst doet als hengsel. In de grijze glazen cilinder van 10 cm. in doorsnee is plek voor een kaars. Niet alleen buiten, maar ook in huis een sfeervolle woonaccessoire. Gezelligheid gegarandeerd!

Bruto gewicht2 kg.
KleurGrijs
Garantie2 jaar garantie
MateriaalGlas, Touw
VerrijdbaarNee
Breedte10 cm.
Diepte10 cm.
Hoogte15 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten