LivLight Scooter Ornament

LivLight Scooter Ornament
€ 54,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De ontwerpers van het meubelmerk LivLight hebben dit grappige en stoere Scooter Ornament gecreëerd. De zilverkleurige scooter is gemaakt van metaal en afgewerkt met een chroomlaag. Dit 24 cm. hoge beeld heeft mooie details en staat prachtig op het dressoir in je woonkamer of op het bureau in je werkkamer. Door de eenvoudige kleur is dit ornament te combineren met veel andere woonaccessoires. Deze schitterende zilveren scooter is echt een verrijking voor je interieur. Waar zet jij dit pronkstuk neer?  

Bruto gewicht7 kg.
KleurChroom
MateriaalMetaal chroom
VerrijdbaarNee
Breedte26 cm.
Diepte5 cm.
Hoogte24 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!