LivLight Schelpen Sierkussen

LivLight Schelpen Sierkussen
€ 19,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De warmte van de zon op je gezicht, het ruisen van de zee en de geur van zonnebrand. Haal dat heerlijke zomerse strandgevoel in huis met dit elegante Sierkussen Schelpen. Een bijzonder item uit de collectie woonaccessoires van het meubelmerk LivLight. Dit fraaie vierkante sierkussen met schelpenprint laat zich uitstekend combineren met bijvoorbeeld zandkleurige of zeeblauwe kussentjes. Perfect voor in een strandhuis, maar ook een hip stadsappartement of landelijke boerderij fleur je er mee op. Geniet ook van de ontspannen sfeer die dit sierkussen brengt! 

Bruto gewicht1 kg.
KleurMulti 201
MateriaalKatoen
VerrijdbaarNee
Breedte45 cm.
Diepte45 cm.
Hoogte2 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!