LivLight Schaal Myrtel Small Brons

LivLight Schaal Myrtel Small Brons
€ 19,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Moeder Natuur staat bekend om haar prachtige creaties. En het meubelmerk LivLight gebruikt die creaties regelmatig als inspiratiebron voor hun ontwerpen. Zo heeft de bijzonder stijlvolle Schaal Myrtel Small Brons de vorm van een schitterend elfenbankje. Deze metalen woonaccessoire van 31 bij 32 cm. is bronskleurig en net als de brede paddenstoel voorzien van een fraai lijnenpatroon. Geschikt om bijvoorbeeld mooie siertakken, bijzondere schelpen of bloemen op te leggen. Een indrukwekkende schaal die ook in jouw woning een plekje verdient!

Bruto gewicht1 kg.
KleurBrons
Garantie2 jaar garantie
MateriaalMetaal
VerrijdbaarNee
Breedte28 cm.
Diepte26 cm.
Hoogte2 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten