LivLight Schaal Myrtel Large

LivLight Schaal Myrtel Large
€ 49,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De meest schitterende creaties vind je in de natuur. Reden voor de ontwerpers van het meubelmerk LivLight om de schoonheid van de natuur terug te laten komen in hun woonaccessoires. Zo heeft de bijzondere Schaal Myrtel Large de vorm van de sierlijke brede paddenstoel die bekend staat als het elfenbankje. De schaal is 50 bij 38 cm. groot, gemaakt van metaal. Erg gaaf met wat siertakken op het dressoir, op tafel gevuld met lekkers of in de badkamer met zeepjes en wat washandjes. Een echte blikvanger waar je heel veel plezier van zult hebben.

Bruto gewicht1 kg.
Garantie2 jaar garantie
MateriaalMetaal
VerrijdbaarNee
Breedte50 cm.
Diepte38 cm.
Hoogte4 cm.
GemonteerdJa

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten