LivLight Sande Kandelaar

LivLight Sande Kandelaar
€ 499,00

of per maand vanaf € 10,93

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een bijzonder luxe en imposante kaarsenhouder is deze grote Kandelaar Sande. Zonder twijfel één van de meest spectaculaire items uit de collectie woonaccessoires van het meubelmerk LivLight. De metalen kandelaar is maar liefst 172 cm. hoog en 50 cm. breed. Voorzien van negen sierlijke armen waarop ruimte is voor negen dunne kaarsen. Een schitterende blikvanger in de hoek van een modern of juist klassiek ingerichte woon- of eetkamer. Verhoog het glamourgehalte van jouw interieur met deze indrukwekkende kandelaar!!

Bruto gewicht23 kg.
KleurZilver
Garantie2 jaar garantie
MateriaalMetaal
VerrijdbaarNee
Breedte50 cm.
Diepte50 cm.
Hoogte172 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!