Wij heten geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

LivLight Salsa Kandelaar Grijs

LivLight Salsa Kandelaar Grijs
€ 29,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Deze Kandelaar Salsa laat zien hoe je met een subtiele woonaccessoire veel sfeer creëert in jouw huis. De sierlijke kandelaar is 37 cm. hoog en verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren. Maak het plaatje compleet door er een hoge of lage kaars op te zetten in jouw favoriete tint. Het is ook erg mooi om twee van deze kandelaars naast elkaar te zetten. Waar in huis maak jij plek voor deze mooie kandelaar van het meubelmerk LivLight?

Bruto gewicht0.5
KleurGrijs
Garantie2 jaar garantie
MateriaalAluminium
VerrijdbaarNee
Breedte15 cm.
Diepte15 cm.
Hoogte37 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!