LivLight Salina Windlicht

LivLight Salina Windlicht
€ 64,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Wil jij het bij jou thuis gezelliger maken, dan helpt dit Windlicht Salina je graag een handje. Een elegant windlicht van 30 cm. hoog van het meubelmerk LivLight. Deze woonaccessoire bestaat uit een glazen cilinder met een doorsnee van 23 cm. De bodem is van ruw nikkel en voorzien van plateau voor een kaars. Aan de bovenzijde is tevens een rand van ruw nikkel aangebracht. Een stijlvol windlicht dat prachtig zal staan bij jou in huis!

Bruto gewicht10.3 kg.
KleurTransparant
Garantie2 jaar garantie
MateriaalGlas, Ruw Nikkel
VerrijdbaarNee
Breedte23 cm.
Diepte23 cm.
Hoogte30 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!