Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

LivLight Roy Poef

LivLight Roy Poef
€ 189,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Roy poef van het merk LivLight in de kleur antiek grijs is een handig en kleurrijk meubelstuk. Het is perfect als moderne stoel en kan door zijn simpelheid in elk interieur geplaatst worden. Je kunt eindeloos combineren tot je de ultieme zithoek hebt bereikt.

Poef Roy verhoogd het woongenot. Het grijze meubel is zowel als voetensteuntje of als extra zitplaats te gebruiken. Wat betreft de uiterlijk is de poef een aanwinst voor je woonkamer. Poef Roy is goed te combineren met een klassieke of vintage interieur met als uitdaging de moderniteit van het heden.

Bruto gewicht1 kg.
KleurGrijs
Garantie1 jaar garantie
MateriaalLeer
VerrijdbaarNee
Breedte0 cm.
Hoogte7.5 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!