Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

LivLight Rotan Wandlamp

LivLight Rotan Wandlamp
€ 27,50

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Ben jij fan van woonaccessoires waarvoor gebruik gemaakt is van natuurlijke materialen? Dan stellen de ontwerpers van het meubelmerk LivLight je graag voor aan de Wandlamp Rotan. Voor deze wandlamp is het duurzame rotan gebruikt, een tropische liaansoort met een zeer fraaie uitstraling. Het rietachtige materiaal is mooi gevlochten en heeft een natuurlijke houtkleur. Smaakvol en rustgevend als lichtbron in een landelijke woonkamer of keuken. Jouw huis wordt een warm thuis met deze pure wandlamp aan de muur. 

Aantal lichtbronnen1x
Bruto gewicht15 kg.
KleurGrijs
MateriaalHouten Riet
Breedte0 cm.
Hoogte0 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!