LivLight Ravenna Kandelaar Small

LivLight Ravenna Kandelaar Small
€ 29,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Deze elegante Kandelaar Ravenna Small is een fijne sfeermaker uit de collectie van het meubelmerk LivLight. De houten kandelaar heeft een charmante speelse vorm die aan de boven- en onderzijde breed uitloopt. Deze woonaccessoire van 23 cm. hoog is zodanig afgewerkt dat de houtstructuur prachtig zichtbaar is. Bovenop is plek voor een groot waxinelichtje of rustieke stompkaars. Mooi bijvoorbeeld in enkelvoud of tweevoud op tafel tijdens een chique diner. Geniet ook van de romantiek die deze kandelaar brengt!

Bruto gewicht2.6 kg.
KleurBruin
Garantie2 jaar garantie
MateriaalHout
VerrijdbaarNee
Breedte11 cm.
Diepte11 cm.
Hoogte23 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!