LivLight Prato Etagère Large

LivLight Prato Etagère Large
€ 399,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Je hebt kleine, normale, grote en hele grote etagères. Deze imposante Etagère Prato Large hoort duidelijk thuis in de laatste categorie. Met een hoogte van maar liefst 170 cm. is deze woonaccessoire van het meubelmerk LivLight niet te missen. De etagère is gemaakt van metaal, zilverkleurig en bestaat uit vijf verdiepingen die ovaal van vorm zijn. Leuk voor in huis of in een winkel om allerlei spullen op uit te stallen. Denk aan vaasjes, opbergdoosjes, theelichtjes, kaarsen of servies. Wat zet jij op deze indrukwekkende verschijning? 

Bruto gewicht20.2 kg.
KleurZilver
Garantie2 jaar garantie
MateriaalMetaal, Ruw Nikkel
VerrijdbaarNee
Breedte20 cm.
Diepte20 cm.
Hoogte170 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!