LivLight Ponza Windlicht

LivLight Ponza Windlicht
€ 119,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Maak er een mooie avond van met dit schitterende Windlicht Ponza. Een vierkante woonaccessoire van het meubelmerk LivLight van 26 bij 26 cm. groot en met een hoogte van 23 cm. Erg fraai op het dressoir, in de vensterbank of op een bijzettafel in de hal. En ook buiten kun je dit windlicht uitstekend neerzetten, zodat je zo lang mogelijk kunt genieten van een warme zomerse dag. Gemaakt van metaal en gestreept glas en voorzien van een handig dubbel touwhengsel. Een sfeermaker ten voeten uit! Wel met een brandende kaars uiteraard.

Bruto gewicht2 kg.
KleurTransparant
Garantie2 jaar garantie
MateriaalGlas, Hendel van touw
VerrijdbaarNee
Breedte26 cm.
Diepte26 cm.
Hoogte23 cm.
GemonteerdJa

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten