LivLight Plane Ornament Small

LivLight Plane Ornament Small
€ 54,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Met het Ornament Plane Small haal je een leuke en creatieve decoratie in huis. Dit miniatuur vliegtuig maakt deel uit van de bijzondere collectie van het meubelmerk LivLight. Hout en metaal zijn op een mooie manier gecombineerd in dit ornament. Een mooi pronkstuk in je boekenkast, op de plank boven je bureau of in de vensterbank. Of laat deze dubbeldekker opvallen door het aan het plafond te hangen. Een schitterend en unieke woonaccessoire die ook in jouw huis een plekje verdient!

Bruto gewicht3.5 kg.
KleurBruin
Garantie2 jaar garantie
MateriaalHout
VerrijdbaarNee
Breedte30 cm.
Diepte24 cm.
Hoogte27 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!