LivLight Plane Ornament Large

LivLight Plane Ornament Large
€ 94,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Het Ornament Plane is een verrassende creatie van de ontwerpers van het meubelmerk LivLight. Deze houten dubbeldekker met metalen details is een leuke woonaccessoire voor alle liefhebbers van vliegtuigen. Het beeld is 45 cm. lang en 18 cm. hoog. Mooi in een open boekenkast, op een brede vensterbank of op een dressoir. Dit ornament springt direct in het oog. Laat je fantasie de vrije loop met dit vliegtuigje en bedenk naar welke verre bestemmingen jij allemaal heen wilt vliegen!

Bruto gewicht8 kg.
KleurBruin
MateriaalHout
VerrijdbaarNee
Breedte45 cm.
Diepte41 cm.
Hoogte18 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!