LivLight Placid Sierkussen Vierkant

LivLight Placid Sierkussen Vierkant
€ 59,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Placid is het Engelse woord voor kalm of sereen. Een passende naam voor dit Sierkussen Placid Vierkant, want kalm en sereen wordt je zeker als je tussen een aantal van deze zachte woonaccessoires ligt of zit. Het sierkussen is gebreid en in het midden voorzien van een extra zachte hoogpolige stofbaan.

Dit item uit de collectie van het meubelmerk LivLight heeft een rustige lichtgrijze kleur en is 50 bij 50 cm. groot. Een woonaccessoire met een hoog knuffelgehalte voor op jouw bank of bed!

Bruto gewicht1 kg.
KleurZilver
Garantie1 jaar garantie
MateriaalTextiel
VerrijdbaarNee
Breedte50 cm.
Diepte50 cm.
Hoogte5 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten