LivLight Pescara Kandelaar

LivLight Pescara Kandelaar
€ 22,50

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Al eeuwen voordat de gloeilamp bestond werden huizen verlicht met kaarsen op kandelaars. Inmiddels zijn we verwend met gloeilampen, halogeenlampen en LED-lampen. Echter geen lichtbron brengt zoveel sfeer als een brandende kaars op een kandelaar. En wat denk je van deze fraaie houten Kandelaar Pescara van het meubelmerk LivLight? Een sierlijke 20 cm. hoge woonaccessoire met speelse look. Prachtig op elke tafel of kast, zowel in enkelvoud als gecombineerd met andere kandelaars. Een prachtige verschijning waarmee je de puntjes op de i zet in jouw interieur!

Bruto gewicht1.1 kg.
KleurBruin
Garantie2 jaar garantie
MateriaalHout
VerrijdbaarNee
Breedte12 cm.
Diepte12 cm.
Hoogte20 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!