LivLight Paynesville Windlicht

LivLight Paynesville Windlicht
€ 79,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Is het nou een vaas of een windlicht? Het mooie aan dit Windlicht Paynesville is dat je het op meerdere manieren kunt gebruiken. Het 32 cm. hoge glaswerk is bijvoorbeeld een prachtige siervaas voor een mooi boeket bloemen. Of zet er een brandende kaars in en creëer zo een ware sfeermaker! Het fraaie windlicht uit de collectie woonaccessoires van het meubelmerk LivLight heeft een schitterende parelmoer glans. Een prachtig ontwerp om zowel binnen als buiten neer te zetten!

Bruto gewicht16 kg.
KleurTransparant
Garantie2 jaar garantie
MateriaalGlas
VerrijdbaarNee
Breedte21 cm.
Diepte21 cm.
Hoogte32 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten