Binnenkort heten wij geen Trendymeubels meer, maar Furnea!

LivLight Parma Dienblad

LivLight Parma Dienblad
€ 44,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Met het Dienblad Parma van het meubelmerk LivLight is elk ontbijt op bed een feest. Kopje koffie, warm croissantje, gekookt eitje en zelfs een mooi vaasje met een roos, het past allemaal. Het dienblad is rechthoekig en gemaakt van aluminium. Door de zilveren kleur en de ruwe afwerking ziet het blad er prachtig antiek uit. Deze woonaccessoire is ook prima geschikt om bijvoorbeeld kaarsen of bloemen op te zetten. Of een mooie plek voor een whiskykaraf met bijpassende glazen. Dit fraaie dienblad mag niet ontbreken in jouw interieur! 

Bruto gewicht2 kg.
KleurAluminium
MateriaalAluminium
VerrijdbaarNee
Breedte23 cm.
Diepte32 cm.
Hoogte5 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!