LivLight Palma Windlicht

LivLight Palma Windlicht
€ 49,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Als de zomer zich aandient kun je de tuinstoelen, de tuintafel en de barbecue weer tevoorschijn halen. En natuurlijk moet je dan niet vergeten dit prachtige Windlicht Palma van zijn stekje binnen naar zijn plekje buiten te verplaatsen. En is zomer voorbij, dan zorgt het gezellige windlicht binnen weer voor gezelligheid. Deze 28 cm. hoge woonaccessoire van het meubelmerk LivLight is gemaakt van glas met een luxe goudkleurige laag. Erg fraai is het touwhengsel. Een item waar je nooit genoeg van krijgt!

Bruto gewicht2 kg.
KleurGoud
Garantie2 jaar garantie
MateriaalGlas
VerrijdbaarNee
Breedte22 cm.
Diepte22 cm.
Hoogte32 cm.
GemonteerdJa

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!