LivLight Orvieto Schaal Small

LivLight Orvieto Schaal Small
€ 44,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een leuk vintage schaaltje van het meubelmerk LivLight is de Schaal Orvieto Small. Deze zilverkleurige woonaccessoire van aluminium is 26 cm. hoog en heeft een diameter van 10 cm. De schaal heeft de vorm van een kelk en het hoge vierkanten voetje contrasteert leuk met de fraai afgewerkte ronde bovenkant. Een blikvanger gevuld met paaseitjes of toffees of met een groene plant of rode roosjes met ingekorte steel. Een subtiel schaaltje met flair die gezien mag worden!

Bruto gewicht3 kg.
KleurZilver
Garantie2 jaar garantie
MateriaalAluminium
VerrijdbaarNee
Breedte10 cm.
Diepte10 cm.
Hoogte26 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten