LivLight Orangeville Kandelaar Wit Medium

LivLight Orangeville Kandelaar Wit Medium
€ 24,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Love is in the air, everywhere I look around. Met deze romantische Kandelaar Orangeville Wit Medium hangt de liefde in de lucht. Plaats een mooie stompkaars in jouw favoriete kleur op het plateau en het kaarslicht zorgt voor een warme en fijne sfeer in huis. De kandelaar is 39 cm. hoog en gemaakt van grof keramiek. Erg verrassend is het kleurverschil tussen de grijze boven- en onderkant en het witte middenstuk. Breng ook extra liefde in jouw huis met deze elegante woonaccessoire van het meubelmerk LivLight!

Bruto gewicht4 kg.
KleurWit
MateriaalGrof Keramiek
VerrijdbaarNee
Breedte14 cm.
Diepte14 cm.
Hoogte39 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!