LivLight Orangeville Kandelaar Roze Small

LivLight Orangeville Kandelaar Roze Small
€ 14,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een bijzonder fijne woonaccessoire van het meubelmerk LivLight is deze charmante Kandelaar Orangeville Roze Small. Een prachtige kaarsenhouder om in enkel- of meervoud op de vensterbank of schouw neer te zetten. De kaarsenhouder is gemaakt van keramiek en 33 cm. hoog. Leuk is het contrast tussen de grijze en grof afgewerkte boven- en onderkant van de kandelaar en het zachtroze gladde middendeel. En op het plateau is plek voor een mooie stompkaars. Een frisse verschijning die jouw interieur gegarandeerd opfleurt!

Bruto gewicht1.5 kg.
KleurRoze
MateriaalKeramiek
VerrijdbaarNee
Breedte0 cm.
Hoogte0 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!