LivLight Orangeville Kandelaar Roze Large

LivLight Orangeville Kandelaar Roze Large
€ 39,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

De perfecte manier om een romantische setting te creëren is door één of twee prachtige kandelaars op tafel te zetten. De Kandelaar Orangeville Roze Large uit de collectie woonaccessoires van het meubelmerk LivLight is daar bij uitstek geschikt voor. De sierlijke vormen en zachtroze kleur stralen gewoon liefde uit. Maak het plaatje compleet met een rustieke stompkaars. De kandelaar is van keramiek en 57 cm. hoog. Leuk is dat het middendeel glad en glanzend is, terwijl de boven- en onderkant juist grof en mat zijn afgewerkt. Deze moet je gewoon hebben!

Bruto gewicht5 kg.
KleurRoze
Garantie2 jaar garantie
MateriaalGrof Keramiek
VerrijdbaarNee
Breedte17 cm.
Diepte17 cm.
Hoogte57 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten