LivLight Novom Vloerkleed

LivLight Novom Vloerkleed
€ 219,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Ook voor vintage ingerichte woonkamers zijn er prachtige vloerkleden die passen bij de stijl van de woning. Zoals dit vloerkleed van het meubelmerk LivLight. Het Vloerkleed Novom heeft een echte vintage-look en een neutrale uitvoering.

Het Vloerkleed Novom heeft een plat geweven structuur waardoor de woonaccessoire makkelijk in onderhoud is. De randen hebben ter afwerking zichtbare stiksels wat zorgt voor een speelse uitstraling. De print van het vintage vloerkleed is uitgevoerd in grijs met zwarte details welke zorgen voor een romantische look. Ook zorgt het vloerkleed voor gezelligheid en warmte, twee dingen die onmisbaar zijn in een woonkamer.

Bruto gewicht15 kg.
KleurGrijs
MateriaalPolyester print met een katoenen backing
Breedte160 cm.
Diepte230 cm.
Hoogte1 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!