LivLight Nils Schaal

LivLight Nils Schaal
€ 109,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een bijzonder mooie woonaccessoire om op verschillende manieren te gebruiken is de Schaal Nils. Het zilverkleurige metalen dienblad met hoge opstaande rand is 35 bij 55 cm. groot en ovaal.

Perfect om allerlei decoratieve items op te zetten, zoals een mooie vaas, kandelaars, windlichten, servies of van die kleine huisjes met een kaarsje. Door de eenvoudige kleur en vorm perfect in te passen in elk type interieur. Geef jij jouw woning ook extra glans met deze gave schaal van het meubelmerk LivLight?

Bruto gewicht3.2 kg.
KleurNikkel
Garantie2 jaar garantie
MateriaalRuw Nikkel
VerrijdbaarNee
Breedte35 cm.
Diepte35 cm.
Hoogte7 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten