LivLight Nibe Dienblad Zilver Medium

LivLight Nibe Dienblad Zilver Medium
€ 18,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een dienblad is van oorsprong een schaal om eten op te vervoeren. Inmiddels wordt deze bijzondere woonaccessoire ook op vele andere manieren gebruikt. Neem nou dit Dienblad Nibe Zilver Medium van het meubelmerk LivLight. Mooi om een glazen snoeppot op te zetten, een antiek klokje of een paar fraaie kandelaars. Of gebruik het blad om op een stijlvolle manier een verzameling kristallen, bijzondere stenen of kleine vaasjes te showen. Het metalen dienblad is zilverkleurig en 30 bij 18 cm. groot. Een veelzijdige must-have!

Bruto gewicht6.3 kg.
KleurZilver
Garantie2 jaar garantie
MateriaalAluminium Nikkel
VerrijdbaarNee
Breedte30 cm.
Diepte18 cm.
Hoogte2.5 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!