LivLight Naxo Windlicht set van 3

LivLight Naxo Windlicht set van 3
€ 119,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Het Windlicht Naxos van het meubelmerk LivLight bestaat uit een set van drie lantaarns in de vorm van een kooi. Elke lantaarn is gemaakt van hout, wat zorgt voor een natuurlijke look, en voorzien van een ronde hendel.

De kooien bieden elk ruimte aan een mooie stompkaars en zijn verschillend van grootte. Het kleinste windlicht is 30 cm. hoog, de middelste 35 cm. en de grootste 42 cm. Een erg geslaagde woonaccessoire in de hal of woonkamer. Zet jij deze drie gezellige broertjes ook thuis neer?

Bruto gewicht4 kg.
KleurZwart
Garantie2 jaar garantie
MateriaalHout
VerrijdbaarNee
Breedte35 cm.
Diepte35 cm.
Hoogte42 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten