LivLight Navarra Kandelaar Medium

LivLight Navarra Kandelaar Medium
€ 29,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Het is weer voorbij die mooie zomer! Tijd om de kaarsen aan te steken en lekker weg te kruipen onder een warme deken op de bank. En een kaars staat extra chique op deze Kandelaar Navarra Medium van het meubelmerk LivLight. Ook zonder brandende kaars is dit een sierlijke en klassieke woonaccessoire. De metalen kaarsenstandaard is zilverkleurig en 23 cm. hoog. Ook verkrijgbaar in een small en large uitvoering. Druk een romantische stempel op jouw interieur met deze elegante kandelaar!

Bruto gewicht4 kg.
KleurZilver
MateriaalAluminium
VerrijdbaarNee
Breedte12 cm.
Diepte12 cm.
Hoogte27 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!