LivLight Navarra Kandelaar Large

LivLight Navarra Kandelaar Large
€ 32,50

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Het regent, het regent, de pannetjes worden nat. Hoe natter het buiten is, hoe gezelliger en knusser binnen. En met romantisch kaarslicht maak je het nog gezelliger in huis. Helemaal mooi natuurlijk om een kaars te plaatsen op een prachtige kandelaar, bijvoorbeeld op deze Kandelaar Navarra Large van het meubelmerk LivLight. Een zilverkleurige metalen kaarsenstandaard met klassieke uitstraling. Schitterend in enkelvoud of samen met andere kandelaars op een fraai dienblad. Reserveer jij ook een mooi plekje voor deze smaakvolle woonaccessoire? 

Bruto gewicht5.5 kg.
KleurZilver
Garantie2 jaar garantie
MateriaalAluminium
VerrijdbaarNee
Breedte12 cm.
Diepte12 cm.
Hoogte31 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten