LivLight Morotai Kandelaar Wit Medium

LivLight Morotai Kandelaar Wit Medium
€ 69,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een eenvoudige en stijlvolle woonaccessoire waarmee je het bij jou thuis het hele jaar door gezellig maakt is deze Kandelaar Morotai Wit Medium. De ranke metalen kandelaar van maar liefst 72 cm. hoog is wit gelakt en heeft een mooie verweerde look. Een frisse verschijning met mintgroene of zeeblauwe kaars. En als het donker is een ware sfeermaker met een dieprode stompkaars. De kandelaar van het meubelmerk LivLight staat prachtig met een tweelingbroertje in jouw vensterbank of op de schouw. Een echte aanrader!

Bruto gewicht12 kg.
KleurWit
Garantie2 jaar garantie
MateriaalMetaal
VerrijdbaarNee
Breedte19.5 cm.
Diepte19.5 cm.
Hoogte72 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!