LivLight Morotai Kandelaar Grijs Medium

LivLight Morotai Kandelaar Grijs Medium
€ 79,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een sfeervolle woonaccessoire waar je als een betonblok voor valt is deze Kandelaar Morotai Grijs Medium. Een prachtige kandelaar van steen/cement met een bijzondere verweerde look. De grijze kandelaar van het meubelmerk LivLight is 72 cm. hoog en heeft een doorsnee van 19,5 cm. Een prachtig plaatje met een gekleurde kaars op het hoge plateau. Deze kaarsenhouder met sierlijke rondingen staat schitterend in enkel- of meervoud op jouw dressoir, tafel of vensterbank. Een ware charmeur die niet mag ontbreken in jouw interieur!

Bruto gewicht12 kg.
KleurGrijs
Garantie2 jaar garantie
MateriaalCement-Steen
VerrijdbaarNee
Breedte19.5 cm.
Diepte19.5 cm.
Hoogte72 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!