LivLight Moose Ornament

LivLight Moose Ornament
€ 99,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Een eland is een prachtig dier met een indrukwekkend gewei. Niet gek dus dat de ontwerpers van het meubelmerk Livlight dit grote hert als inspiratie hebben gebruikt voor hun collectie. Het resultaat is het schitterende Ornament Moose. De zilverkleurige kop van deze eland is gemaakt van aluminium-nikkel en wel 38 cm hoog. Een in het oog springende decoratie op je vensterbank, dressoir of schouw. Dankzij de stevige voet staat dit ornament erg stabiel. Haal een stukje natuur in huis met deze prachtige woonaccessoire!

Bruto gewicht11.65 kg.
KleurZilver
Garantie2 jaar garantie
MateriaalAluminium
VerrijdbaarNee
Breedte23 cm.
Diepte33 cm.
Hoogte38 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!