LivLight Monza Windlicht Small

LivLight Monza Windlicht Small
€ 27,50

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Om van jouw huis een gezellig thuis te maken heb je woonaccessoires nodig die sfeer brengen. En laat dit mooie Windlicht Monza Small van het meubelmerk LivLight daar nu een ster in zijn.

De 24 cm. hoge woonaccessoire is gemaakt van glas en heeft een houten voet. In de winter zet je er leuk een kaars in voor een warme en knusse sfeer en in de zomer zorgt het windlicht met gekleurde bloemen voor een vrolijke noot. Een sfeermaker ten voeten uit!

Bruto gewicht0.8 kg.
KleurTransparant
Garantie2 jaar garantie
MateriaalGlas, Hout
VerrijdbaarNee
Breedte15 cm.
Diepte15 cm.
Hoogte24 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten