LivLight Monza Windlicht Medium

LivLight Monza Windlicht Medium
€ 47,50

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Na een drukke dag wil je graag naar huis en dan is het wel fijn als het thuis gezellig en knus is. En met de woonaccessoires van het meubelmerk LivLight is dat absoluut het geval. Zet bijvoorbeeld dit charmante Windlicht Monza Medium in meervoud op een dressoir of tafel en het is meteen sfeervol.

Vergeet niet de brandende kaars. Het windlicht is 29 cm. hoog en bestaat uit een glazen vaas op een ronde houten voet. Een aangename verschijning!

Bruto gewicht1.4 kg.
KleurTransparant
Garantie2 jaar garantie
MateriaalGlas, Hout
VerrijdbaarNee
Breedte20 cm.
Diepte20 cm.
Hoogte29 cm.
GemonteerdJa

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!