LivLight Monza Windlicht Large

LivLight Monza Windlicht Large
€ 69,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Sfeer creëren is helemaal niet zo moeilijk. Gewoon dit elegante Windlicht Monza Large in huis halen en die klus is zo geklaard. Deze fijne woonaccessoire van het meubelmerk LivLight bestaat uit een glazen vaas op een naturel houten plateau.

Met een diameter van 20 cm. en een hoogte van 45 cm. biedt dit windlicht ruimte aan een mooie stompkaars. Ook uitstekend te gebruiken als bijzondere bloemenvaas. Maak het thuis ook gezellig met deze aangename creatie!

Bruto gewicht2.2 kg.
KleurTransparant
Garantie2 jaar garantie
MateriaalGlas, Hout
VerrijdbaarNee
Breedte20 cm.
Diepte20 cm.
Hoogte45 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten