LivLight Merit Kandelaar Small

LivLight Merit Kandelaar Small
€ 94,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Chique gedekte tafel en de liefde van je leven tegenover je. Wat ontbreekt hier? Precies, een mooie romantische kandelaar. Zo één als deze Kandelaar Merit Small van het meubelmerk LivLight. De klassieke metalen kaarsenhouder van 46 cm. hoog is afgewerkt in glimmend zilver en heeft bijzonder elegante vormen. Met een brandende stompkaars zorgt deze woonaccessoire voor een prettige en knusse sfeer. Dus zet deze chique kandelaar op tafel en maak je op voor een heerlijk diner!

Bruto gewicht6.5 kg.
KleurZilver
Garantie2 jaar garantie
MateriaalMetaal Nikkel
VerrijdbaarNee
Breedte10 cm.
Diepte10 cm.
Hoogte46 cm.

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!