LivLight Meander Schaal Medium

LivLight Meander Schaal Medium rose
€ 99,95

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Appels, peren, bananen en andere fruitsoorten zien er nog smakelijker uit op de Schaal Meander Medium. Deze bijzondere woonaccessoire van het meubelmerk LivLight is gemaakt van metaal en verkrijgbaar in verschillende kleuren. De schaal met diameter van 41 cm. heeft bijzondere sierlijke vormen.

Perfect als chique fruitschaal, maar je kunt er natuurlijk ook andere decoratieve items op leggen. Denk aan mooie kunstbloemen of grote schelpen. Een waar pronkstuk op elke tafel, ook op die van jou!

Bruto gewicht1.6 kg.
Garantie2 jaar garantie
MateriaalMetaal
VerrijdbaarNee
Breedte41 cm.
Diepte41 cm.
Hoogte11 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!

Bijpassende producten