LivLight Mazzano Dienblad

LivLight Mazzano Dienblad
€ 109,00

incl. BTW

Niet meer leverbaar

Met het hele gezin ontbijten op bed, dat is met dit Mazzano Dienblad geen enkel probleem. Het dienblad is maar liefst 84 cm. lang en 24 cm. breed en biedt daarmee genoeg ruimte voor broodjes, glazen sinaasappelsap en kopjes koffie. Dankzij de opstaande randen vallen glazen en borden niet op de grond. Het zilveren dienblad is gemaakt van aluminium en op verschillende manieren te gebruiken. Verfraai bijvoorbeeld je badkamer door er handdoeken en badproducten op te leggen. Dit veelzijdige product van het meubelmerk LivLight mag niet ontbreken aan jouw woonaccessoires! 

Bruto gewicht7.92 kg.
KleurZilver
Garantie2 jaar garantie
MateriaalAluminium
VerrijdbaarNee
Breedte84 cm.
Diepte24 cm.
Hoogte11 cm.
GemonteerdNee

Een groot deel van onze collectie meubels wordt als bouwpakket geleverd. Wanneer een product al gemonteerd is vind je dit terug bij de productkenmerken. 

Heb je twee linkerhanden of gewoon geen zin om je meubels zelf te monteren? Dan kun je dit ook laten doen door onze professionele meubelmontagedienst. Voor meerprijs zetten wij jouw meubel(s) snel en vakkundig in elkaar zodat je direct kunt genieten van je aankopen.

Wil je meer weten of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Mail dan je naam, adres en naam van het product naar info@trendymeubels.nl. Je ontvangt binnen 1 werkdag een reactie!